VII ENCUENTRO DE REDES CRISTIANAS
23 y 24 de octubre de 2021

 

Església Plural

Avui més que mai cal que siguin les visions que volen el diàleg entre fe i modernitat les que se sentin amb la seva pròpia veu. El Grup Interreligiós Tradició i Progrés va nèixer en l’àmbit de Catalunya per tal d’aixecar aquesta veu que vol afirmar una visió de democràcia, progrés, igualitarisme i justícia, i fer-ho des d’una opció de fe clara i oberta.
Des de la pluralitat de visions (des de la tradició cristiana, tant la catòlica com la protestant, des del judaísme i des de l’islam), obrint portes a les nostres germanes i germans de les tradicions orientals, del secularisme obert i dialogant, i altres opcions que apostin per caminar plegats vers un horitzó d’avenç social i polític. Fem sentir una nova veu.

Dilluns, 20 de novembre: “Religió i Homosexualitat” a càrrec de Juan Carlos Osma, d’ACGIL; David Hodgson, de la comunitat jueva Beth Shalom de Catalunya; i Abdennur Prado, de la Junta Islàmica Catalana.

Dilluns, 11 de desembre
: “Religió i Feminisme” a càrrec de M. Dolors Figueras, del Col·lectiu de Dones en l’Església; Abdennur Prado, de la Junta Islàmica Catalana; i Verònica Vives, jueva.

Tots els actes es celebren al Centre Cívic “Pati Llimona”, carrer Regomir, 3 BCN. a dos quarts de vuit del vespre.

Us adjuntem fulletó.
Aquest correu és enviat a 3.948 persones. Fes-nos arribar adreces de correu de persones a qui creguis que li pot interessar rebre’l.
L’adreça de correu per a rebre ALTES i BAIXES és butlleti@esglesiaplural.org

Cas que algú de vosaltres no vulgui rebre aquesta informació, es pot donar de baixa en qualsevol moment enviant-nos un correu a butlleti@esglesiaplural.org amb el nom i adreça de correu on rep les comunicacions i en l’assumpte del correu s’ha de posar “BAIXA”. Immediatament atendrem la vostra petició.

   
© 2012 Redes Cristianas Suffusion theme by Sayontan Sinha