VII ENCUENTRO DE REDES CRISTIANAS
23 y 24 de octubre de 2021

 
Xarxa Cristiana.odt

http://xarxacristiana.blogspot.com.es/2016/12/conferencia-francesc-un-papa.html

conferència a càrrec de
Joaquín Sánchez Sánchez i Héctor Illueca

dimecres 18 de gener
19.00 hs

LA NAU (C/ Universitat)

Org: Front Cívic “Som Majoria”, Xarxa Cristiana i Fòrum Debats La Nau 

Amb aquest acte organitzat conjuntament, Xarxa Cristiana i el Front Cívic “Som Majoria”, volem posar el focus en el missatge del papa Francesc. Entenem que les seves paraules poden servir d’inspiració i orientació per a qualsevol persona, creient o no, que busque una societat més justa i humana i defense la dignitat de la persona.

Creiem que la força i radicalitat del seu missatge té molt a aportar en la construcció d’una nova i compartida consciència ciutadana, solidària, ecològica … que promoga el necessari canvi polític enfront d’un sistema inhumà i depredador.

Comptem per açò amb Héctor Illueca i Joaquin Sánchez, activistes que consideren que el missatge de Francesc enriqueix i impulsa la seva lluita. Segur que el diàleg serà molt interessant.

Vos esperem.

Coordinadora de Xarxa Cristiana.

…………………….

Con este acto organizado conjuntamente, Xarxa Cristiana y el Frente Cívico “Somos Mayoría”, queremos poner el foco en el mensaje del papa Francisco. Entendemos que sus palabras pueden servir de inspiración y orientación para cualquier persona, creyente o no, que busque una sociedad más justa y humana y defienda la dignidad de la persona.

Creemos que la fuerza y radicalidad de su mensaje tiene mucho que aportar en la construcción de una nueva y compartida conciencia ciudadana, solidaria, ecológica… que promueva el necesario cambio político frente a un sistema inhumano y depredador.

Contamos para ello con Héctor Illueca y Joaquin Sánchez, activistas que consideran que el mensaje de Francisco enriquece e impulsa su lucha. Seguro que el diálogo será muy interesante.

Os esperamos.

Coordinadora de Xarxa Cristiana.

   
© 2012 Redes Cristianas Suffusion theme by Sayontan Sinha