VII ENCUENTRO DE REDES CRISTIANAS
23 y 24 de octubre de 2021

 

Esglesia Plural
Tal como se anuncia en su último boletín, el Colectivo ‘Esglesia Plural’ está preparando la segunda edición de los premios ‘Esglesia Plural’. Son unos premios que pretenden difundir iniciativas pastorales y proyectos de solidaridad en el cuarto mundo, así como premiar una trayectoria personal o colectiva.

Us adjuntem a aquest butlletí la convocatòria dels Premis Església Plural en la seva segona edició. L’objectiu d’aquests premis és ajudar a promoure i difondre aquelles iniciatives pastorals i els projectes de solidaritat amb l’anomenat quart món que els jurats considerin que compleixen amb les bases del premis. També es premiarà una trajectòria personal o col·lectiva.

Us animem a presentar, fins el 15 de maig de 2006, els vostres projectes i candidatures. Mireu les bases que us adjuntem.

Els jurats que estudiaran els projectes i candidatures presentats, estaran formats per les següents persones:

PREMI “Mn. VIDAL I AUNÓS” A UNA TRAJECTÒRIA PERSONAL O COL·LECTIVA: Josep M. Bigordà (prevere de la parròquia del Pi), Oriol Domingo (Periodista de religió de La Vanguardia), Arcadi Oliveras (president de Justícia i Pau) i Joan Rigol (ex-president del Parlament de Catalunya).

PREMI A UN PROJECTE PASTORAL INNOVADOR: Pilar Fèrriz (voluntària en treball pastoral), Joan Oñate (voluntari en treball pastoral), Josep M. Soteras (germà Marista) i Joan Travé (Jesuita, membre de Cristianisme i Justícia).

PREMI A UN PROJECTE D’ACCIÓ SOCIAL EN EL QUART MÓN: Mercè Montaner (promotora social), Josep M. Rierola (escolapi i prevere de la parròquia del Carme de BCN), Pilar Vallugera (regidora de Drets Civils i Dona de l’Ajuntament de BCN)

Els tres jurats es completaran amb Josep Torrens (president d’Església Plural) i Sefa Amell (membre d’Església Plural que actuarà com a secretària dels jurats).

   
© 2012 Redes Cristianas Suffusion theme by Sayontan Sinha