Xarxa Cristiana.odt

L’APLEC DE XARXA CRISTIANA celebrat a València el diumenge 4 de febrer, amb el lema “L’amor us farà lliures” hem acordat fer públic el nostre suport a algunes mobilitzacions i convocatòries properes, que són fruit de la indignació i la lluita solidària de col·lectius que pateixen especialment la precarietat i la desigualtat, conseqüències d’un sistema patriarcal i injust.

Ens unim a les veus que estan qüestionant un model laboral i econòmic que condemna a la precarietat a la majoria de la població per enriquir a uns pocs. Denunciem el greu retrocés en matèria de drets, llibertats i conquestes socials que estem patint.

Ens solidaritzem amb la gent a la qual neguen l’accés a un treball digne, a l’habitatge, o a uns serveis públics de qualitat… i amb les persones grans amb una pensió de misèria, mentre els que ens governen executen la demolició del sistema públic de pensions per què alguns puguen fer negoci amb els plans privats.

També manifestem la nostra indignació per la situació de les dones, invisibilitzades per les desigualtats del patriarcat i condemnades a la violència masclista i a una ciutadania de segona.

Xarxa Cristiana, com a plataforma horizontal d’entitats que vinculen el seguiment de Jesús i la construcció d’un món més fratern i just, ens adherim a aquestes mobilitzacions i cridem a tota la ciutadania, i a l’Església, a donar suport i sumar-se a aquestes convocatòries.

XARXA CRISTIANA amb les mobil…[79251]

   
© 2012 Redes Cristianas Suffusion theme by Sayontan Sinha