Xarxa Cristiana.odt

En L’APLEC celebrat el diumenge 3 de Febrer, amb el lema “CELEBRANT   LA DIVERSITAT”, a la seu de Novaterra al barri de La Coma, ​ han  participat persones dels grups implicats en Xarxa Cristiana i també d’altres   moviments o col·lectius propers.

 

Ha sigut un moment privilegiat de compartir diverses maneres de viure la nostra   fe, el nostre compromís amb el món, amb la defensa dels drets de les persones,  de la igualtat de les dones, de la natura… una valuosa i rica diversitat de  sensibilitats i perspectives, de militàncies i carismes.

 

Hem compartit la preocupació per afrontar els canvis que estem vivint,    obrint-nos als nous paradigmes, amb una actitud adogmàtica, solidària,   feminista i esperançada, buscant el reconeixement pràctic de la dignitat de la  persona, acompanyant a les més vulnerables, i construint comunitat.

 

Des de la diversitat que ens enriqueix, volem avançar en fer xarxes, com  a via de sumar esforços, en la construcció d’un món més fratern, i més  enllà de sigles i confessionalismes.

 

Enmig d’un món ferit per la injustícia i les desigualtats, i enfront de  l’avanç d’ideologies feixistes que criminalitzen la diversitat, promovent   l’odi al diferent, ens hem reafirmat en el nostre desig i compromís   d’avançar cap a la Utopia que Jesús nomenava Regne de Déu.

 

Celebrem els signes de rebel·lia i de canvi que estan brollant per tot   arreu, la vida que hi ha a les nostres experiències i la nostra diversitat, i  el convenciment que ens uneix de que un altre món és possible i ho  estem fent ja.

COMUNICAT APLEC 2019[9001]

   
© 2012 Redes Cristianas Suffusion theme by Sayontan Sinha